Image Dubravka  
Iscjelivanje


Iscjelivanje
Dubravka Jurković nije nova u području rada s suptilnim energijama ljudskog tijela. Odavno je znano da je bolest tijela tek bolest duha manifestirana na fizičkom planu. Kako gore tako dolje - loše psihičko i fizičko stanje stanje znak je blokiranih energetskih tokova koji se manifestiraju kao promjene u kemiji organizma.

Otkriće iscjeliteljskih sposobnosti dogodilo se sasvim slučajno - Dr Harry Oldfield, britanski znanstvenik i izumitelj, zaslužan je za otkriće Dubravkinog ekstremno visokog energetskog potencijala. Tijekom trodnevnog seminara u Muenchenu dr Oldfield je testirao, izmjerio i PIP kamerom zabilježio Dubravkinu snažnu iscjeliteljsku energiju i po intenzitetu je usporedio sa energijom svetih ljudi u Indiji. Tijekom ljeta 2010., Dubravka je iscjeljivala i karcinom kože dr. Oldfielda koji je drži za jednu od najjačih iscjeliteljica u svijetu i namjerava o njoj pisati u svojoj novoj knjizi.

Oduševljena mogućnošću da prati na opipljiv način stanje i promjene energetskih tokova i polja svojih klijenata, Dubravka Jurković nabavila je prvu PIP kameru u Hrvatskoj i redovito je koristi u svom iscjeliteljskom radu kao pomoć u dijagnosticiranju problema u energetskim tokovima kao i za provjeru poboljšanja stanja klijenata nakon tretmana. Zahvaljujući PIP kameri Dubravka Jurković jedan je od rijetkih iscjelitelja u svijetu koji posjeduje brojne zadivljujuće snimke poboljšanja postignutih svojim tretmanima.

Dubravka Jurković iscjeljuje energijom koju emanira iz ruku koje polaže iznad bolesnog dijela tijela klijenta na nekoliko minuta do pola sata u jednom navratu. Klijenti joj dolaze iz cijele Hrvatske iako se o njenom radu može čuti isključivo preko preporuke.