Image Dubravka  
PIP kamera


PIP kamera
O PIP KAMERI

Čovjek ima energetsko polje koje, kako vjerujemo, generiraju manja ali vrlo važna energetska polja zvana ČAKRE. One su međusobno povezane raznim sustavima koji uključuju meridijane, a koji se površinski mogu manifestirati kao linearne strukture i točke. Svi ti kombinirani energetski sustavi proizvode energetske emanacije koje se ponekad nazivaju AUROM i /ili vanjskim energetskim poljem.

PIP sistem je optički digitalni proces putem kojeg se bilježi interferenca svjetlosti na čovjeku i oko čovjeka odnosno u njegovom energetskom polju.

Fotoni koji se odbijaju o osobu koju promatramo DVAPUT prolaze njenim energetskim poljem, jednom na ulazu u energetsko polje, jednom na izlasku iz energetskog polja. Te uzorke inetrference fotona detektira i interpretira PIP softver.

POZADINA PIP TEHNOLOGIJE

Posljednjih 100ak godina veći broj sustava je razvijen u pokušaju detektiranja aspekata ljudskog energetskog polja. Vjerojatno prvi koji su došli do vizualnog dokaza suptilnih energetskih polja bili su Simon i Valentine Kirlian s danas široko poznatim i eksperimentima s FANTOMSKIM LISTOM iz četrdesetih godina prošlog stoljeća.

PIP ima sličnosti s Kirlianom u tome što omogućuje „neizravnu“ interpretaciju LJEP. No dok kod Kirlianove fotografije slika nastaje električnim izbojem, kod PIPa slika je vizualizacija interakcije fotona s suptilnim energijama LJEP.

ŠTO POKAZUJE PIP?

Skeniranje (snimanje) klijenta omogućava lječniku ili iscjelitelju načiniti procjenu energetskog polja koja vodi ka boljem razumijevanju njegove zdravstvene putanje. Područja dobra zdravlja pokazuju se mješavinom svjetlijih, sjajnijih, balansiranih i harmoničnih uzoraka, simetrija i boja dok se bolesna područja i područja pod stresom pokazuju kao iskrivljene, tamne i zagušene lokve energije. PIP operatoru i klijentu omogućuje otkriti temeljne disharmonije u korijenu klijentove bolesti i time omogućuje efikasno praćenje klijentovog stanja.

Za PIP snimanje osoba će se na nekoliko minuta morati razodijenuti. Unaprijed treba upozoriti osobu da nosi samo jednostavan veš, bez uzoraka, jer uzorci mogu utjecati na snimak. Sav nakit treba skinuti.

Ovi uvjeti dozvoljavaju PIPu da otkrije refleksije od tijela osobe koju se snima bez utjecaja materijala odjeće. Osoba se treba opustiti i disati normalno. Dok traje snimanje, osoba mora ostati nepokretna, s rukama opuštenima pored tijela.

EVALUACIJA

PIP prikaz energetskog polja pokazuje područja spokoja (dobrog zdravlja) i stresa na fizičkom i energetskom tijelu gdje se mogu naći fizički, psihički (psihološki) i energetski poremećaji. BOJE mogu biti koherentne, vitalne, svijetle i jarke kad je osoba zdrava ili mogu biti pjegave, raspršene, mutne, zamrljane, tamne, bez sjaja, blijede, spaljene kad osoba nije zdrava.

Čakre, akupunkturne točke, meridijani i pruganje obično su najvažniji aspekti PIP snimka no postoje i drugi faktori.

PIP pokazuje promjene u zdravlju snimanjem „prije“ i „poslije“ snimaka. Koristite ih za motiviranje pacijenata, posjetitelja i klijenata na promjenu ishrane, stila života, držanja, navika koje će dovesti do jasnijeg, sjajnijeg i manje zagušenog energetskog polja.

GOSTOVANJE U EMISIJI "8. KAT" NA HRT-u